Katri Vehmaa Art

Siivous


Teen siivouksia Teiskon alueella. Palveluihin kuuluvat kotisiivoukset, ikkunoiden pesut, loppu- ja muuttosiivoukset, sekä muut yksittäiset siivoukset.

Pääasiallisesti teen vakituisia kotisiivouksia, mutta aina kannattaa kysyä löytyykö aikaa jollekin muulle. Tilaa on kalenterissa välillä enemmän, välillä vähemmän. Kysymällä selviää!

Koti on ihmisen yksityinen alue ja kunnioitan omalla toiminnallani jokaisen yksityisyyttä. Siivoukseen kuuluvat asiat sovitaan yksilöllisesti, koska jokainen koti on erilainen ja jokainen kiinnittää huomiota vähän erilaisiin asioihin. Jos olet kovin vaativa siivoustason suhteen, suosittelen etsimään toisen palveluntarjoajan. Olen työssäni reipas ja luotettava, kokemustakin siivousalalta on kertynyt jo 19 vuotta, mutta en kauheasti pidä nyhjäämisestä. Joten en ole parhaimmillani liiallista tarkkuutta vaativassa siivouksessa.

Olen toimijana kokenut, omatoiminen, reipas ja iloinen. Pyrin kohtaamaan asiakkaani yksilöllisesti hymyssä suin, jolloin kohtaamisista jää hyvä mieli kaikille. Ota rohkeasti yhteyttä, oli siivoustarpeesi millaiset tahansa!

Hinnat

Kotisiivoukset 40€/h

Kaikki muut siivoukset 45€/h


Vehmaa Katri Tmi

040-5620282

katri@vehmaakatri.fi

Teisko/Terälahti