Taide – Art

Harrastan pastellikynillä eläinten piirtämistä. Piirtäminen on minun intohimoni ja nautin kun saan luoda värejä, joista muotoutuu hiljalleen valitsemani eläinhahmo. Olen täysin itseoppinut piirtäjä ja kehittänyt itselleni sopivan tavan luoda taidetta. Olen keskittynyt piirtämään mallikuvasta mahdollisimman realistisia piirroksia. Pastellikynät ovat juuri minun käteeni sopivat ja rakastan niiden käyttämistä. Niiden jälki on pehmeä ja värikylläinen ja niitä pystyy käyttämään monilla eri tekniikoilla.

Omien töideni lisäksi teen myös tilaustöitä. Jos sinä olet kiinnostunut tilaamaan piirroksen omasta lemmikistäsi tai jostain muusta eläimestä, niin ota yhteyttä. Lemmikkitaulu on myös oiva lahjaidea!

Luovutan tilatut työt aina kehystettynä. Hinnat sisältävät vakiokehykset (arvo noin 50€) ja kehyspahvin. Halutessasi saat valita myös eri kehykset tai ammattilaisen kehykset, jolloin yli menevä osuus lisätään hintaan.

Miksi kehystettynä? Kuivapastellien ja pastellikynien jälki jää aina hieman ”pölyiseksi”, ne eivät kuivu kuten esimerkiksi akryylit tai öljyvärit. Jos pastellityön pintaan koskee, siitä jää väriä sormeen ja pahimmillaan työ suttaantuu. Kehystämällä varmistan työn kestävyyden ja pitkäikäisyyden, voin hyvillä mielin luovuttaa työn asiakkaalle. Myös kehyspahvi on oleellinen osa kehystämistä. Se jättää työn pinnan irti lasista, eikä lasi suttaa pastellityön pintaa.

Pirkanmaan alueella luovutan henkilökohtaisesti työt asiakkailleni. Muualle Suomeen kehystetty työ kulkeutuu postin kautta tai erikseen sovittaessa myös itse tuotuna. Postitus ja Pirkanmaan alue sisältyvät hintaan, muista sovitaan tapauskohtaisesti. En ota vastaan tilauksia ulkomailta.

Töitäni löytää instagramista https://www.instagram.com/katrivehmaa/

Esimerkkejä hinnoista:

30cm x 40cm230€ (yksi eläin)
40cm x 60cm300€ / 350€ (1 eläin / 2 eläintä)

Kokoja voi muutella joustavasti, mutta 30cm x 40cm on pienin koko mitä teen ja 50cm x 70cm maksimi paperin koon takia.

En tee 30cm x 40cm pienempiä töitä, koska haluan keskittyä värien ja yksityiskohtien luomiseen. Haluan että eläimen silmät ja ilme heräävät eloon. Pastellikynillä ei luontevasti pysty tekemään kovin pieniä yksityiskohtia ja pienessä koossa ilme jää helposti vajaaksi. En myöskään piirrä kokonaista eläintä kuin poikkeustapauksessa, vaan pää-hartiakuvia tai erikoisempia kuvakulmia.

Tarvitsen eläimestä mahdollisimman hyvälaatuisen kuvan ja poseerauksen, jotta pystyn toteuttamaan piirroksen parhaalla mahdollisella tavalla. Kännykkäkuva käy hyvin, jos kuvaa ei tarvitse kauheasti rajailla ja pikselit riittää tarkennukseen. Kannattaa myös huomioida kuvan hyvä valo.

Ota yhteyttä