Katri Vehmaa Art

Taide – Art

Teen tilaustyönä maalauksia ja pastellipiirroksia. Syksystä 2023 alkaen taide on ollut osana yritystoimintaani, kaikki myytävät teokset sisältävät alv 10%.


Maalaukset

Maalausten aiheet ja tekniikat vaihtelevat. Taulu voidaan suunnitella toiveidesi mukaan, mutta otathan tilatessasi huomioon minun tyylini maalata. Toteutan tilaustyöt minulle ominaisella tyylillä, enkä tee maalatessani realistisia potretteja. Tyyliäni voi tarkastella myytävänä-osiosta tai sosiaalisesta mediasta. Linkit löytyvät sivun ylä- ja alareunasta.

Maalauksen voi tilat minkä kokoisena tahansa. Teen itse maalauspohjat, joten sentin tarkkuudella onnistuu mikä koko vain. Mittaa kuitenkin tarkasti seinä jonne suunnittelet taulua ja muista jättää tilaa taulun ympärille, jotta se pääsee hyvin esiin. Maalaukset toimitetaan ilman kehyksiä ja ne voi ripustaa sellaisenaan seinälle, mutta voit myös itse kehystää taulun haluamallasi tavalla.

Esimerkkejä maalausten hinnoista: 40x60cm = 250€, 60x100cm = 400€, 80x120cm = 500€

Toki jokainen tilaustyönä tehty maalaus mietitään yhdessä ja tekniikoista ja materiaaleista koostuu yksilöllinen hinta. Esimerkit ovat yleisesti suuntaa antavia, jotta saat jonkinlaisen käsityksen hintatasosta.

Toimitus tapauskohtaisesti. Toimituskulut riippuvat taulun koosta.


Piirustukset

Piirustukset toteutan pastellikynillä ja pastelliliiduilla. Ne ovat luonteeltaan realistisia ja voidaan toteuttaa asiakkaan kuvasta tai yleisluontoisena aiheena. Piirrän vain eläimiä pastellitauluihin.

Luovutan pastellityöt aina kehystettynä. Hinnat sisältävät vakiokehykset (arvo noin 50€) ja kehyspahvin. Halutessasi saat valita myös eri kehykset tai ammattilaisen kehykset, jolloin yli menevä osuus lisätään hintaan.

Miksi kehystettynä? Kuivapastellien ja pastellikynien jälki jää aina hieman ”pölyiseksi”, ne eivät kuivu kuten esimerkiksi akryylit tai öljyvärit. Jos pastellityön pintaan koskee, siitä jää väriä sormeen ja pahimmillaan työ suttaantuu. Kehystämällä varmistan työn kestävyyden ja pitkäikäisyyden, voin hyvillä mielin luovuttaa työn asiakkaalle. Myös kehyspahvi on oleellinen osa kehystämistä. Se jättää työn pinnan irti lasista, eikä lasi suttaa pastellityön pintaa.

Pastellitöiden hinnat:

20x30cm 130€

30x40cm 200€

Pastellitöiden hinnat sisältävät yhden eläimen ja yksinkertaisen tausta. Jos haluat monipuolisemman taustan, hintoihin lisätään 20€. Myös muita kokoja voi kysellä. Taulut voi noutaa Teiskosta/Tampereelta tai voin postittaa, jolloin hintaan lisätään toimituskulut 10€.

Tarvitsen eläimestä mahdollisimman hyvälaatuisen kuvan ja poseerauksen, jotta pystyn toteuttamaan piirroksen parhaalla mahdollisella tavalla. Kännykkäkuva käy hyvin, jos kuvaa ei tarvitse kauheasti rajailla ja pikselit riittää tarkennukseen. Kannattaa myös huomioida kuvan hyvä valo.

Alla esimerkkejä pastellipiirustuksistani.